Een karakteristieke boerderij

Een karakteristieke 

boerderij

De Maasgaarde is in 1950 gebouwd, oorspronkelijk voor het houden van vee. Het gebouw is een karakteristieke boerderij waarvan de bouwkundige elementen bewaard zijn gebleven. De toenmalige eigenaar heeft op deze plaats jarenlang een fruitbedrijf gehouden. Een gedeelte van de boomgaard is intact gebleven. Dit maakt dat er in het seizoen volop fruit aanwezig is. Gedurende de zomerperiode zijn er rode bessen, kersen en pruimen.  In het najaar zijn er volop appels en peren.

Begane grond

De sfeervolle vakantiewoning biedt plaats aan 10 tot 12 personen. De begane grond is geheel rolstoeltoegankelijk en heeft twee ruime slaapkamers ieder geschikt voor twee personen. In overleg is het mogelijk een hoog-laag bed in een van deze slaapkamers te plaatsen. De badkamer beschikt over een douche, met douche-stoel, een douche-brancard en een toilet. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie. In de woning zijn tevens een wasmachine en een droger aanwezig. Beide kunnen gebruikt worden tegen een vergoeding. De woonkamer grenst aan de bessenboomgaard en heeft een uitloop naar een sfeervol verlicht terras. Het terras is sfeervol verlicht en heeft een openhaard. Ook aan de kleine vakantiegangers is gedacht. Grenzend aan het terras is een speelweide met enkele speelattributen, een zandbak, volleybalveld en voetbalveldje. Bij navraag kunt u gebruik maken van een gasbarbecue.

Plattegrond beneden | De Maasgaarde

Eerste verdieping

De eerste verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers waarvan twee slaapkamers voorzien zijn van drie bedden. Daarnaast is één slaapkamer voorzien van twee bedden. Er zijn twee kinderbedjes aanwezig die op verzoek geplaatst kunnen worden. Op de eerste verdieping is een badkamer aanwezig, welke uitgerust is met een ruime inloopdouche en een bubbelbad. Daarnaast beschikt de verdieping over een apart toilet.

 

Gastvrij ontvangen wij u op basis van zelfzorg. In overleg zijn de bedden voor u opgemaakt bij aankomst. U kunt vrij gebruik maken van het oplaadpunt/de stalling voor uw elektrische fiets. Ook de boodschappen- en broodservice behoort tot de mogelijkheden. Voor eventuele vragen over het verblijf of de mogelijkheden daarvan, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hopen u een onvergetelijke vakantie te kunnen bieden in ons verblijf.

Plattegrond boven | De Maasgaarde