Wij respecteren uw privacy. De gevraagde gegevens worden alleen gebruikt voor dit gastenboek. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vocaal ensemble Voxtet Vocaal ensemble Voxtet schreef op mei 16, 2019:
Beste familie Teurlinx, Voor het tweede jaar op een rij hebben we hier ons koorweekend gehad en hebben we het huis gevuld met gezang. We hebben weer genoten. Een heerlijk huis om te zijn en te repeteren als groep. Het zit er voor ons nu helaas weer op. Hartelijke groet van Vocaal Ensemble Voxtet en heel graag tot de volgende keer.
Familie Huis in het Veld Familie Huis in het Veld schreef op mei 16, 2019:
Lieve Wim & Marian, Dank jullie voor alle goede zorgen, zodat wij in ontspannen sfeer onze familie reünie konden houden. Het vakantiehuis is geweldig. De schapen en de kippen geven een leuke ''boerderij'' ervaring voor onze drie kleintjes. We hebben heerlijk gewandeld, gefietst in de omgeving en ook aan de overkant van de Maas.
Familie van Middelkoop Familie van Middelkoop schreef op mei 16, 2019:
Onze familie/vakantieweek zit er - helaas - op. Via dit gastenboek willen we jullie laten weten dat we het enorm naar onze zin hebben gehad. Het begon een week geleden met een warm en gastvrij ontvangst. De woning was gezellig gemaakt met bloemen en er stonden heerlijke verse appelflappen klaar. We hebben enorm genoten van alle ruimte, in en om de woning, van de enorme tuin waarin we konden spelen, spelletjes doen of gewoon lekker in de zon zitten. Alle skelters vielen erg in de smaak bij de (klein)kinderen en we maakten dankbaar gebruik van de fietsen. Als het weer minder was, genoten we van het bubbelbad, de ruime tafel (spelletjes), de warme haard, de grote tv, etc. Het hele huis leende zich ook prima voor het verstoppertje spelen. We hebben ook genoten van de omgeving met de leuke stadjes zoals Megen, Ravenstein en Oss. De stadswandeling door Megen is een aanrader. We staken de Maas over en zijn bij de Tuinen van Appeltern geweest. Voor jong en oud het bezoeken waard. Ook de restaurants zijn de moeite waard, zoals de Bierbrouwerij in Ooijen en het Pannenkoekenrestaurant Pan&Zo. Kortom: We hebben enorm genoten en een hele leuke week gehad. Bedankt voor alles.
De Golfvrienden De Golfvrienden schreef op mei 16, 2019:
Al 15 jaar gaan we jaarlijks, in het voorjaar, een extra lang weekend golfen met 6 golfvrienden ergens in Nederland of Belgie. Zelfde doen we overigens ook in het najaar maar dan in Spanje. Het zoeken van een juiste accommodatie om te dienen als uitvalsbasis is een jaarlijkse uitdaging op zich. We zoeken een lokatie waar we ons zelf kunnen redden. Ontbijt maken en na het golfen heerlijk een wijntje drinken en een hapje eten wat we zelf bereiden. Dit jaar zijn we terecht gekomen bij “de Maasgaarde” welke we vonden via google. Een geweldig mooie en ruime lokatie waar we ons vanaf de eerste minuut welkom en thuis voelden. Alles aanwezig, geweldige keuken, prima bedden, schitterende haard, prachtige outdoor loungeruimte en mooie comfortabele badkamers. Een en al luxe met veel ruimte om de woning heen. We werden hartverwarmend welkom geheten door Marian. Een belletje vanuit de auto met de vraag waar we ijsblokjes konden kopen, werd beantwoord door Marian “Geen probleem, haal ik wel even voor jullie”. Wat een service. Marian (en Wim natuurlijk) enorm bedankt dat wij van jullie geweldige lokatie gebruik mochten maken. En wat ons betreft, komen we volgend jaar weer terug. Hartelijke groet van Robert, Willem , Koen , Peter , Patrick en Geert

Een selectie uit het gastenboek van De Maasgaarde