Altijd handig om te weten

Voor een feestje of een feestelijke gelegenheid kunt u terecht bij Kwaliteitsslagerij Schoenmakers in Ravenstein. De slagerij verzorgt buffetten en barbecues. Ook gourmetten of een andere vorm van catering (bijv. de partypan) behoren tot de mogelijkheden.

Kwaliteitsslagerij Schoenmakers | De Maasgaarde

Voor het bezorgen van compleet verzorgde barbecues, koud- en warmbuffetten, tapasarrangementen of een pizzarette kunt u terecht bij BBQ Enzo! Vanaf vier personen wordt gratis bezorgd.

Bbqenzo.nl - Logo

Stichting de Maasmeanders is een samenwerkingsverband van zo’n 100 ondernemers die langs en rond de maasmeanders actief zijn. Het creëren en optimaliseren van vrijetijdsbeleving is hun doel. De maasmeanders laten u graag kennismaken met hun producten, activiteiten en faciliteiten.

Maasmeanders - Logo

Het Toeristisch Informatiecentrum Megen biedt informatie aan over de vele culturele, recreatieve en actieve activiteiten die er in Megen en in de omgeving van Megen te vinden zijn. In het centrum is informatie te verkrijgen over wandel- en fietsroutes en folders van diverse gelegenheden in de buurt. Een stadswandeling boeken is ook mogelijk. Onder begeleiding van een gids ontdekt u het mooie Megen.

Adres: Broeder Everardusplein 1 5366KB Megen
Tel: 06-47859595

Megen | De Maasgaarde

Op deze website vindt u allerlei informatie over de geschiedenis, de ligging en de omgeving van Megen.

Bezoek Megen | De Maasgaarde

Bij VVV Oss vindt u allerlei informatie over culturele arrangementen, erfgoed, fiets- en wandelroutes en tips voor een leuk dagje uit.

Adres: Molenstraat 65 5431 GC Oss
Tel: 0412-633604

VVV kantoor in Megen - Logo

Stichting Rivierenland geeft u praktische informatie voor een dagje uit in de Betuwe, de Bommelerwaard en het land van Maas en Waal. U vindt hier informatie over musea, speeltuinen en dierenparken, groepsactiviteiten, fiets- en wandelroutes en natuurlijk de beste restaurants, cafés en lunchrooms.

Fietstocht | De Maasgaarde