Geniet van de mooie dingen

Het Hof van Lof is de tuin van de Franciscanen in Megen. De tuin heeft verschillende thematische borders welke te bezichtigen zijn. Er worden rondleidingen gegeven, waarvoor u zich van te voren moet aanmelden.

Hof en Lof in Megen | De Maasgaarde

Imkerij Ecopoll is een bijenteeltmuseum en imkerij, waar u een kijkje kunt nemen in de bijenteelt. U kunt de bijen natuurlijk zien en eventueel aanverwante producten kopen.

Imkerij Ecopoll in Geffen | De Maasgaarde

Op deze kinderboerderij is van alles te beleven. Spelen in de natuurspeeltuin, kennismaken met de cavia’s en de konijnen of een bezoek aan de educatieve tentoonstelling. Bij de dierenverblijven ontdek je allerlei weetjes over de boerderij.

Kinderboerderij De Elzenhoek in Oss

Landwinkel Spierings verkoopt seizoensproducten uit de regio, onder andere kaas, zuivelproducten, groenten, fruit, vlees en aanverwante artikelen. De winkel verzorgt proeverijen en kookavonden. Daarnaast is het mogelijk om een rondleiding te krijgen op de boerderij en in de kaasmakerij.

Landwinkel Spierings in Oss | Seizoensproducten uit de regio

Het museum gelegen in Ravenstein heeft verschillende exposities in de glas- en emaillekunst. Er worden rondleidingen gegeven, daarnaast kunt u een workshop emailleren en glas-in-lood bijwonen.

Museum voor vlakglas- en emaillekunst in Ravenstein

Het museum voor Nostalgie en Techniek is een uniek museum voor alle generaties. Van handgereedschappen tot de eerste elektrische aangedreven machines voor huis, tuin, keuken, werkplaats, kantoor, praktijk, kerk en op het platteland. Je kijkt je ogen uit!

Het museum is gelegen in Langenboom en uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Steek de Maas over en bezoek de tuinen van Appeltern. Het park is 22 hectare groot en bestaat uit voorbeeldtuinen al of niet ontworpen door tuinarchitecten. De tuinen veranderen steeds, nieuwe tuinen worden aangelegd en nieuwe producten en planten zijn te bezichtigen.

Tuinen van Appeltern | De Maasgaarde