Lekker tafelen of borrelen met zijn allen

Bij Grand café ’t Vunderke kunt u terecht voor een kopje koffie, een hapje en een drankje. ’t Vunderke heeft een uitgebreide kaart voor zowel lunch als diner.

Grand café 't Vunderke in Macharen

Donato’s is een tweeledig concept. Aan de Nieuwstraat in Ravenstein vindt u een prachtige winkel met verse producten. Dit betreft groenten- en fruit, maar ook zuivel, lekkernijen, delicatessen en volledig maaltijden. Dit alles natuurlijk geïnspireerd door de klassieke Italiaanse keuken. Achter in de winkel is een gezellige ruimte om heerlijk te lunchen of een kopje koffie te doen. Naast de winkel is er net om de hoek sinds kort een restaurant! Hier kunt u de hele avond onbeperkt Italiaanse gerechtjes bestellen voor een vaste prijs van €27,95 per persoon. Donato’s is een echte aanrader!

Dit sfeervolle restaurant is gelegen in een schitterend bosrijk gebied de Herperduin waar u kunt genieten van overheerlijke ambachtelijke gerechten. Zoals de naam al verraad kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken, maar dit restaurant heeft veel meer te bieden! U kunt bijvoorbeeld ook lunchen bij Pan&Zo, de keuken is namelijk al om 12:00 uur open. Een hippe zaak, met bijzonder mooie gerechten. Vergeet niet te reserveren!

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een personeelsuitje, een familiedag of uitstapje met je vereniging. Of je gaat graag borrelen met vrienden tijdens een gezellig middagje fietsen. Midden in de polder feesten op maat. Een activiteit in combinatie met wat te eten en drinken op ieder gewenst tijdstip van elke dag. Voor dit alles ben je bij d’n Dort aan het juiste adres. Bijna alles is hier mogelijk.

Speciaalbierbrouwerij Oijen is een ambachtelijke brouwerij met een proeflokaal en een uniek eetcafé. U kunt hier genieten van de Brabantse Bourgondische keuken, een heerlijke lunch of natuurlijk een lekker hapje en drankje.

Speciaalbierbrouwerij Oijen - De Maasgaarde

Bij dit unieke pannenkoekenhuis kunt u genieten met het hele gezin. Sinds kort uitgebreid met een nieuwe speelhal vol activiteiten voor kinderen.

Pannenkoekenhuis De Oude Maas in Macharen

In dit gezellige restaurant in Megen zullen Eddie en Thea Muller u gastvrij ontvangen. In hun gerechten werken ze graag met biologische producten en streekproducten. De specialiteit is de Franse en Mediterraanse keuken. Ook een bezoek aan het terras zal u zeker bevallen.

Restaurant Op de Poort in Megen

Restaurant Den Uiver is gevestigd in een boerenhoeve. Dit zeer eigentijdse restaurant heeft een menukaart waarin u de vier seizoenen van het jaar terug kunt vinden. Daarnaast heeft het restaurant een met zorg samengestelde wijnkaart. Met mooi weer kunt u plaatsnemen op het sfeervolle terras.

Restaurant Den Uiver in Megen

Oele wijnimport levert wijnen van over de hele wereld. Meerdere malen per jaar worden wijnproeverijen en wijncursussen georganiseerd.

Oele wijnimport in Megen | De Maasgaarde

Het Paddenstoelenhuis in Berghem ontvangt uw gezelschap op afspraak voor een rondleiding op de Paddenstoelenkwekerij, een Paddenstoelenproeverij of een Kookworkshop. Het paddenstoelenhuis is het hele jaar geopend en uw bezoek is niet weersafhankelijk.

Het paddenstoelenhuis in Berhem

Voor de lekkerste pannenkoeken moet je toch echt in Heesch zijn, een pannenkoek zoals een pannenkoek moet zijn, bereid met verse ingrediënten.

Pannenkoekenhuis in Heesh | De Maasgaarde

Cafetaria’s, Turks restaurant/pizzaria/grillroom, Chinees Indisch restaurant Berghem

Deze cafetaria’s/restaurants zijn te vinden op 4 km afstand van Megen.

Cafetaria New York Berghem: 0412 40 16 95

Cafetaria Silly’s: 0412 40 44 11

Turkse restaurant/pizzaria/grillroom Murat: 0412 40 20 00

Chinees Indisch restaurant Canton: 0412 40 31 69