Rust & Recreatie

Wil je een spannend uitje, een keer iets heel anders dan anders en vind je het leuk out-of-the-box te denken. Dan is een bezoekje aan een escape room precies wat je zoekt.

Escape room in Ravenstein

Wil je een middag paintballen tijdens je verblijf? Ga dan naar het terrein van de Naaldhof in Oss.

Paintball de Naaldhof in Oss

Een gezellig dagje doorbrengen samen met vrienden of familie? Bij Boer Bens in Herpen is er keuze in overvloed. Boerengolf, klootschieten, huifkartochten, klompschilderen, ezel rijden en het spelen van Oud Hollandse spelen. Ook gewoon genieten van koffie met iets lekkers op het terras of kijken in de stal behoort tot de mogelijkheden.

Boerengolf in Herpen - De Maasgaarde

BoerenSolex in Herpen biedt de mogelijkheid voor het houden van gezellige toertochten op originele oldtimers, ook zijn er diverse andere leuke arrangementen. Groepen kunnen na afloop gebruikmaken van een luxe barbecue of een buffet.

Boeren Solex in Herpen | De Maasgaarde

Bike Adventure Herpen verzorgt actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor familie- en vriendengroepen. Tevens is er de mogelijkheid voor het huren van gezelschapsspellen, outdoormateriaal en GPS-navigatie. Ook bij slecht weer zijn er volop mogelijkheden.

Fietsverhuur Bike Adventure - De Maasgaarde

Een heerlijk dagje uit kan in Golfbad Oss. Geniet van de glijbanen, golven, het bubbelbad en de Turkse stoomcabines.

Golfbad Oss | Activiteiten bij De Maasgaarde

Gelegen in het land van Maas en Waal, ligt deze outdoor locatie. Outdoor in de breedste zin van het woord. Boogschieten, klimmen, vlotvaren, mountainbiken, zeilen, beachvolleybal. Kortom, een breed scala aan mogelijkheden.

Riverside Outdoor & Events in Appeltern

De Kriekeput ligt in het natuurgebied De Maashorst, waaronder Herperduin. Het zwembad De Kriekeput is van oudsher bekend als een openluchtzwembad. Sinds 2007 is het zwembad geheel vernieuwd en modern overkapt. Bij de Eeterij kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje.

De Kriekeput in Herpen | De Maasgaarde

Het vijvercomplex omvat acht visvijvers. Naast vissen biedt de locatie ook activiteiten als laser kleiduivenschieten, handboogschieten, jeu-de-boules en huifkarverhuur. In het restaurant kunt u genieten van heerlijke visschotels.

Visvijver 't Mun in Appeltern

De speeltuin is een samenspel van houten kastelen met spannende speelhoeken, een piratenschip om te veroveren, struiken om je achter te verstoppen. Met water en zand kun je er dammen bouwen. Ook minder valide kinderen, ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom in Elckerlyc.

De speeltuin sluit op 15 november en gaat open op 4 maart.

Speeltuin Elckerlyc | Familieverblijf De Maasgaarde