Lekker tafelen of borrelen met zijn allen

Bij Grand café ’t Vunderke kunt u terecht voor een kopje koffie, een hapje en een drankje. ’t Vunderke heeft een uitgebreide kaart voor zowel lunch als diner.

Grand café 't Vunderke in Macharen

Speciaalbierbrouwerij Oijen is een ambachtelijke brouwerij met een proeflokaal en een uniek eetcafé. U kunt hier genieten van de Brabantse Bourgondische keuken, een heerlijke lunch of natuurlijk een lekker hapje en drankje.

Speciaalbierbrouwerij Oijen - De Maasgaarde

Bij dit unieke pannenkoekenhuis kunt u genieten met het hele gezin. Sinds kort uitgebreid met een nieuwe speelhal vol activiteiten voor kinderen.

Pannenkoekenhuis De Oude Maas in Macharen

In dit gezellige restaurant in Megen zullen Eddie en Thea Muller u gastvrij ontvangen. In hun gerechten werken ze graag met biologische producten en streekproducten. De specialiteit is de Franse en Mediterraanse keuken. Ook een bezoek aan het terras zal u zeker bevallen.

Restaurant Op de Poort in Megen

Terras Effe Zitte ligt aan een recreatieve wandel- en fietsroute. Vanaf dit terras heeft u uitzicht over het natuurgebied de Maas. U kunt hier tot rust komen en daarbij genieten van een hapje en een drankje.

Terras Effe Zitte in Megen | De Maasgaarde

Restaurant Den Uiver is gevestigd in een boerenhoeve. Dit zeer eigentijdse restaurant heeft een menukaart waarin u de vier seizoenen van het jaar terug kunt vinden. Daarnaast heeft het restaurant een met zorg samengestelde wijnkaart. Met mooi weer kunt u plaatsnemen op het sfeervolle terras.

Restaurant Den Uiver in Megen

Oele wijnimport levert wijnen van over de hele wereld. Meerdere malen per jaar worden wijnproeverijen en wijncursussen georganiseerd.

Oele wijnimport in Megen | De Maasgaarde

Het Paddenstoelenhuis in Berghem ontvangt uw gezelschap op afspraak voor een rondleiding op de Paddenstoelenkwekerij, een Paddenstoelenproeverij of een Kookworkshop. Het paddenstoelenhuis is het hele jaar geopend en uw bezoek is niet weersafhankelijk.

Het paddenstoelenhuis in Berhem

Op de PROEF organiseert workshops ketelkoken. Samen koken en eten schept een band, ongeacht de samenstelling van de groep. Op de PROEF verzorgt dan ook kookworkshops in het kader van een personeelsuitje, een kook- of eetclub of gewoon voor familie of vrienden onder elkaar.

Kookworkshops bij Op de PROEF | De Maasgaarde

Voor de lekkerste pannenkoeken moet je toch echt in Heesch zijn, een pannenkoek zoals een pannenkoek moet zijn, bereid met verse ingrediënten.

Pannenkoekenhuis in Heesh | De Maasgaarde

Geniet van heerlijke, vers gezette koffie met gebak of van een overheerlijk Venezia ijsje. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een voedzame lunch of diner.

Thuis in Haren - Logo

Cafetaria’s, Turks restaurant/pizzaria/grillroom, Chinees Indisch restaurant Berghem

Deze cafetaria’s/restaurants zijn te vinden op 4 km afstand van Megen.

Cafetaria New York Berghem: 0412 40 16 95

Cafetaria Silly’s: 0412 40 44 11

Turkse restaurant/pizzaria/grillroom Murat: 0412 40 20 00

Chinees Indisch restaurant Canton: 0412 40 31 69